Vacature maatschappijleer

Word jij onze nieuwe collega?

Een betekenisvolle baan in een veranderende wereld

Als docent maatschappijleer ben je nu belangrijker dan ooit. Wie anders kan onze leerlingen zo goed de fundamenten van de democratie en de rechtsstaat bijbrengen dan jij? Het Northgo is hiervoor een fijne werkomgeving. We hebben actieve en ondernemende leerlingen, die positief in het leven staan, maar ook kritisch naar de maatschappij kijken. Ons team is hecht; je collega’s zullen nooit ver weg zijn voor ondersteuning of een luisterend oor. Volgend schooljaar hebben we een vacature in dit fijne team.

Docent maatschappijleer 1e of 2e graads (0,6-0,8 FTE), per 1-8-2024

Met jouw kennis en vaardigheden weet je de essentie van je vakgebied zo levendig over te brengen dat leerlingen spontaan een extra stapje willen zetten. Je staat stevig, als een rots in de branding voor de klas. Als het gaat om begeleiding bij (vakoverstijgende) projecten, werkstukken en meesterproeven, weet jij telkens weer het beste in onze leerlingen naar boven te halen. 

Wat bieden wij?

  • Inschaling vindt plaats conform CAO VO;
  • Kleine klassen van gemiddeld 20 leerlingen;
  • Verzorgde klaslokalen met alle benodigde faciliteiten; 
  • Minder lesuren in het kader van duurzame inzetbaarheid;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Een tijdelijke aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?
In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag alles over onze mooie school en het onderwijs dat wij geven. Stuur ons een mail met daarin jouw motivatie en je CV. Je kunt ons natuurlijk ook eerst bellen om meer informatie in te winnen. 

Jolanda Stouten, personeelsfunctionaris,
e: jolanda.stouten@northgo-college.nl
t: 071-3681844