Aanmelden

Wijze van aanmelden

Heb je voor het Northgo College gekozen? Lees dan hier hoe je je kunt aanmelden.

Aanmelden brugklas

Vanaf dit schooljaar gelden er regels rondom het aanmelden voor de brugklas. Landelijk is afgesproken dat alle leerlingen van groep 8 zich in dezelfde week aanmelden met hun definitieve advies. De aanmeldweek is van 25 tot en met 31 maart 2024.

Schooladvies en aanmeldweek brugklas

Toelatingsniveau

Om op het Northgo College in de brugklas te kunnen starten heb je een tenminste een vmbo-tl/mavo-advies nodig. Het niveau-advies wordt gegeven door de meester of juf van groep 8. De basisschool geeft het advies digitaal aan ons door via de website Onderwijs Transparant. Je kunt geplaatst worden op verschillende niveaus: mavo, mavo/havo, havo/vwo of vwo.

Instromen vanaf klas 2

Als je wilt instromen in een leerjaar vanaf klas 2, dan kunnen je ouders contact opnemen via info@northgo-college.nl. In de e-mail geven zij aan om welk niveau/welk leerjaar het gaat. Je krijgt dan een uitnodiging voor een oriënterend gesprek met de coördinator van de jaarlaag. Als je toelaatbaar bent, ben je van harte welkom op het Northgo College, onder voorbehoud dat er plaats is in één van de klassen.