Aanmelden

Wijze van aanmelden

Heb je voor het Northgo College gekozen? Lees dan hier hoe je je kunt aanmelden.

Aanmelden brugklas

Je ouders kunnen je aanmelden met behulp van het digitale aanmeldingsformulier* in de link hierboven. Vergeet niet dat je ook het adviesformulier met de code van Onderwijs Transparant in moet inleveren. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart 2023.

* Digitaal aanmelden heeft de voorkeur.

Liever aanmelden op papier? Download het aanmeldingformulier hier. Deze kan je ingevuld rechtstreeks naar het Northgo College sturen en vergeet daarbij ook niet het adviesformulier van Onderwijstransparant.

Toelatingsniveau

Om op het Northgo College in de brugklas te kunnen starten heb je minstens een vmbo-tl/mavo-advies nodig. Het niveau-advies wordt gegeven door de meester of juf van groep 8. De basisschool geeft het advies digitaal aan ons door via de website Onderwijs Transparant. Je kunt geplaatst worden op verschillende niveaus: mavo, mavo/havo, havo/vwo of vwo.

Instromen vanaf klas 2

Als je wilt instromen in een leerjaar vanaf klas 2, dan kunnen je ouders contact opnemen via info@northgo-college.nl. In de e-mail geven zij aan om welk niveau/welk leerjaar het gaat. Je krijgt dan een uitnodiging voor een oriënterend gesprek met de coördinator van de jaarlaag. Als je toelaatbaar bent, ben je van harte welkom op het Northgo College, onder voorbehoud dat er plaats is in één van de klassen.