Go-Profiel

Go-Media & Design

Zit jij vol met originele ideeën en denk je in kleuren, bewegingen en beelden? Dan sta je vast te popelen om daar iets mee te doen. Bij de lessen Go-Media & Design draait het om vormgeving en ontwerpen, maar ook om communicatie van jouw idee door middel van mediaproducties.

Go-Media & Design

Het verschil tussen Go-Expressie en Go-Media & Design is dat je bij expressie kunst maakt om naar te kijken. Bij M&D maak je kunst waar je ook iets mee kunt doen. Je zit niet de hele tijd achter de computer, maar je bent ook veel creatief bezig. Je ontwerpt dan een object of een bepaalde stijl. Dat kan met potlood en papier, maar je leert ook digitaal vormgeven. Na de ontwerpfase ga je het prototype ook echt maken.

Ateliers en Apple-lokaal

In de kunstgang vind je een lokaal met Apple-computers. Deze zijn onmisbaar als je digitaal wilt gaan ontwerpen. In de kunstateliers kun je volop klussen aan de door jou bedachte creaties.

Toelating en opbouw

Voor Go-Media & Design gelden geen speciale toelatingseisen. Iedereen met een mavo, havo en vwo advies kan zich hiervoor inschrijven. Go-Media & Design is een keuzevak in de brugklas en in de tweede klas. Ga je door naar havo of vwo, dan kun je ook M&D kiezen in het derde jaar.