Go-Programma

Hoe kan het dat je op één school zoveel extra’s kunt doen? Nou, dat zit zo: Het Northgo College is er helemaal voor gemaakt: wij hebben een mooi sportpark en in het schoolgebouw zelf zijn ruime kunstateliers en een prachtig skillslab.

Kiezen voor een Go-Profiel

Hoe kies je nou het juiste profiel? Wij raden je aan om ons zoveel mogelijk te bezoeken. Dat kan al vanaf groep 7. Door mee te doen aan onze experiencemiddagen kom je er achter wat bij jou past. Tijdens de voorlichtingsdagen kun je in de school rondlopen en onze leerlingen vragen stellen.

open dagen en experiencemiddagen

Veranderen van profiel

Aan het eind van elk schooljaar kun je ervoor kiezen om te stoppen met een profiel. Het is helaas niet mogelijk om over te stappen naar een ander profiel. De leerlingen in het profiel hebben namelijk in het voorgaande jaar veel bijgeleerd. Het is lastig om instromende leerlingen bij te spijkeren.
Heb je het verkeerde profiel gekozen? Dan kun je dat in de brugklas in de eerste schoolweken bij ons aangeven. Als er nog plaats is in het door jou gewenste profiel geven we je op dat moment nog de kans om over te stappen.